Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Get Crackin, reclama care ironizeaza Facebook

Tags: get crackin, proces facebook, winklevoss, mark zuckerberg

Desi toata lumea asociaza Facebook cu Mark Zuckerberg, paternitatea ideii site-ului de socializare inca este pusa sub semnul intrebarii. Iar ultima dovada in acest sens este reclama la Wonderful Pistachios, Get Crackin`.
Protagonistii clipului de promovare sunt nimeni altii decat Cameron si Tyler Winklevoss, cei doi frati gemeni care l-au dat in judecata pe Mark Zuckerberg pe motiv ca le-ar fi furat ideea realizarii celebrei platforme de socializare.
De-a lungul timpului, cei doi au intentat mai multe procese impotriva presedintelui Facebook. Asta chiar si dupa ce, in 2008, au ajuns la o intelegere cu acesta, in urma careia au primit o suma considerabila de bani. Se pare insa ca nici asa nu s-au linistit, pentru ca in aprilie 2011 au gasit din nou motiv de a-l chema la tribunal pe Zuckerberg.
Reclama la Wonderful Pistachios pare sa fie o noua arma in razboiul pe care gemenii Winklevoss il poarta cu fostul lor coleg de la Harvard. De data asta insa ei folosesc o arma din categoria soft, cu subinteles. Replicile sunt scurte, dar acide, clipul publicitar fiind concentrat tocmai in jurul observatiei ca "cineva" ar putea sa le fure gemenilor noua lor idee: desfacerea fisticului cu doar doua degete.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016