Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Gisele Bundchen, interzisa in Brazilia

Tags: gisele bundchen, brazilia, femei, bani, spot publicitar

Ministerul brazilian de Politici pentru Femei a ordonat suspendarea unui spot publicitar pentru lenjerie, pentru ca ar fi discriminatoriu la adresa femeilor. AFP informeaza ca reclama in care top modelul Gisele Bundchen se dezbraca pentru sotul sau inainte de a-i da o veste proasta.
"Reclama sustine stereotipul eronat al femeii ca obiect sexual al sotului ei si ridiculizeaza progresul pe care l-am facut pentru abolirea practicilor si gandirii sexiste. Este, de asemenea, o discriminare la adresa femeii", se arata intr-un comunicat al ministerului brazilian.
 
Spotul publicitar, realizat pentru o marca de lenjerie braziliana, Hope Lingerie, Bundchen, cel mai bine platit model din lume, le invata pe femei cum sa le dea sotilor o veste proasta, in trei pasi: "Imbracata? Fals. In chilotei, sutien si pantofi cu toc inalt. Adevarat?", spune modelul. In plus vocea din off completeaza: "Esti brazilianca, foloseste-ti sarmul".
 
Campania demonstreaza "ca senzualitatea poate face orice barbat sa isi piarda capul" si "incurajeaza femeile braziliene sa isi foloseasca farmecele pentru a indulci reactiile sotilor", se mai precizeaza in comunicatul de la minister.
 
Compania a declarat ca "exemplele folosite nu au fost menita sa nu para sexiste, ci sa vorbeasca despre viata obisnuita a unui cuplu".
 
 
Anul trecut, ministerul brazilian a reusit sa interzica o campanie la o marca de bere in care Paris Hilton se atingea languros cu o cutie de bere, spre deliciul privitorilor.

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016