Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google nu este de parere ca dar din dar se face dar

Tags: marketing, google glasses, google, gadget

Daca esti incantat de mult titratul produs Google Glass, avem o veste care s-ar putea sa-ti mai scada entuziasmul. Chiar daca platesti pentru produs, acesta nu va fi tocmai al tau, scrie www.thinkdigit.com.
Pentru moment, nu oricine poate cumpara ochelarii Google Glass, ci doar cei care au postat mesaje despre noul gadget pe social media, impreuna cu tag-ul #ifihadglassand. Reprezentantii Google au ales apoi pe spranceana persoanele care pot plati 1.500 de dolari pentru a pune mana pe editia Explorer a ochelarilor inteligenti. 
 
Acestor alesi ai sortii le este insa interzis sa vanda sau chiar sa imprumute gadgetul care vine la pachet cu un set de Termeni de utilizare: „Nu ai voie sa revinzi, sa imprumuti, sa transferi sau sa dai dispozitivul unei alte persoane fara autorizarea Google. Google isi rezerva dreptul de a dezactiva dispozitivul si nici tu, nici persoana neautorizata nu veti fi despagubiti si nu veti mai fi indreptatiti sa primiti suport tehnic sau conform garantiei”.
 
Cu alte cuvinte, Google iti spune ca, doar pentru ca ai cheltuit 1.500 de dolari pe ochelarii inteligenti, nu inseamna ca poti sa faci si ce vrei cu ei. Cumperi un software, dar nu-l detii. Este o miscare deranjanta din partea Google care ar putea sa initieze un trend in randul companiilor de profil. 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016