Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Heidi ChocoWorld, universul ciocolatei din Romania

Tags: heidi, ciocolata, choco world, romania

Stiti care este cel mai dulce loc din Bucuresti? Nu, nu este vorba despre vreun parc napadit de indragostiti si nici chiar despre Centrul istoric. Este vorba despre Heidi ChocoWorld, primul magazin-concept al Heidi din Romania.
ChocoWorld este un proiect ambitios si unic in Estul Europei, conceput ca o ambasada a brandului Heidi, unde iubitorii de ciocolata pot sa-si ceeze propriile produse dulci folosind ingrediente inedite.  
„Heidi ChocoWorld este gandit ca un concept, o lume virtuala cu declinari in lumea reala, un loc unde visele pot deveni realitate de … ciocolata. Este o lume de aventura, de surprize, de placere, destinata oamenilor care pretuiesc calitatea si care isi doresc sa isi largeasca orizonturile. Este o lume in care oricine poate crea un cadou inedit pentru o persoana drag”, explica reprezentantii companiei.
In magazin se vand absolut toate produsele fabricii Heidi Romania, de la tablete, praline si batoane la ciocolata Silver Line (de calitatea a doua), trufe si alte specialitati.
Dar Heidi ChocoWorld este mai mult decat un simplu magazin. Una dintre functiile sale este de a fi un outlet store pentru fabrica Heidi. Situat in Pantelimon, ChocoWorld ofera posibilitatea vizitatorilor de a achizitiona ciocolata la preturi speciale, dar si de a participa la un seminar de creatie de ciocolata unde pot invata despre procesul de productie al acestia. Ba mai mult, ei isi pot crea aici reteta favorita.
Proiectul ChocoWorld a demarat in 2011, cu o investitie de peste 250.000 de euro, si a fost lansat in toamna acestui an cu ajutorul agentiei Wunderman.
Heidi Chocolat este unul dintre cei mai importanti producatori de ciocolata premium din Romania. Produsele sale sunt exportate in 36 de tari de pe 6 continente.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016