Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Heineken lanseaza o noua sticla in editie limitata

Tags: heineken, editie limitata, sticla noua, campanie facebook

Pentru a-si sarbatori cea de-a 140-a aniversare, Heineken a dezvaluit o noua sticla in editie limitata, care vine cu un design inedit, realizat cu ajutorul castigatorilor concursului pe care compania l-a demarat pe Facebook.
Heineken si-a invitat fanii de pe pagina oficiala de Facebook sa creeze o sticla pentru editia limitata aniversara. Fanii aveau sarcina de a veni cu un design care sa simbolizeze modul in care oamenii vor interactiona in urmatorii 140 de ani, pe care apoi sa il combine cu un alt design din galeria online.
 
Competitia derulata pe Facebook a adunat peste 30.000 de participanti din 100 de tari si, la final, au fost desemnati doi castigatori: Rodolfo Kusulas, un student la design din Mexic si Lee Dunford, un designer freelance din Australia.
 
Heineken: bottle created through Facebook competition

Cei doi castigatori s-au alaturat celorlalti patru finalisti cu scopul de a crea designul perfect, care sa fie apoi supus juriului.
 
Steaua Heineken a fost un element predominant al designului, fiind infatisata atat in mod individual, cat si ca planeta in centrul galaxiei, dorindu-se astfel sa se exprime modul in care Heineken comunica in timp si spatiu.
 
Editia limitata a sticlei va fi comercializata pe intreg mapamondul incepand din decembrie 2012, atunci cand va fi lansata urmatoarea provocare Heineken.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.25 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016