Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Hot prins in 30 de minute cu iPhone-ul ascuns in pantof

Tags: aplicatii apple, iphone furat, icloud, furt iphone

Rezolvarea unui caz de furt zilele trecute in New York s-a bucurat de o popularitate neobisnuita tocmai datorita faptului ca hotul, care furase un iPhone, a fost prins intr-un timp record de doar 30 de minute.

Politia newyorkeza a primit un apel de urgenta de la un casier caruia i se furase iPhone-ul, sub amenintarea cu arma, cand iesise in pauza in fata magazinului. Ofiterul care a venit la fata locului a asigurat-o pe angajata in cauza ca ii va gasi iPhone-ul.

Consumator al produselor Apple, asa cum a declarat acesta ulterior, era familiarizat cu aplicatiile cele mai noi asa ca a profitat de software-ul "Find My iPhone" instalat pe propriul sau iPhone pe care il avea la el in acel moment.

Ofiterul a introdus ID-ul Apple al angajatei, cod folosit de cei care cumpara produse ale brandului si a pornit aplicatia de gasire a iPhone-ului. Telefonul a afisat imediat locatia hotului. Alaturi de partenerul sau de lucru, ofiterul de politie s-a indreptat catre zona indicata de aplicatia Apple.

Aflat in apropiere de punctul indicat de software, politistul a activat declansarea alarmei prin telefonul sau. Imediat, iPhone-ul cautat a inceput sa emita un sunet de raspuns care l-a dat de gol pe cel care furase iPhone-ul in urma cu doar cateva zeci de minute.

S-ar parea ca hotul nu era familiarizat cu aplicatiile iPhone, altfel ar fi stiut ca ar fi trebui sa dezactiveze iCloud pentru a nu fi depistat de politie. Cei doi ofiteri au gasit telefonul ascuns intr-unul dintre pantofii hotului.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016