Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ia oferta, neamule! Dacia vine cu un spot proaspat si o invitatie in showroom

Tags: dacia, reclama, ziua in showroom, campanie, dacia avantaj

Se vede cand un brand acorda importanta cuvenita modalitatilor de promovare a produselor sale. Se vede cand face alegeri cu cap si gust. Iar cand se intampla acest lucru, interactiunea cu reclamele sale devine o adevarata placere, suficient de puternica cat sa te tina atent in fata televizorului vreme de cateva secunde bune.
Dupa spotul pentru brandul Sandero, „Just Live”, Dacia a revenit pe TV cu o noua reclama. „Ziua in showroom” a fost realizat de agentia Graffiti ca parte a campaniei tactice "Dacia Avantaj" sub umbrela careia vor fi comunicate toate ofertele comerciale din 2012.  
 
Daca la partea de executie ar fi fost loc de ceva mai multa naturalete, ideea clipului este grozava si cat se poate de potrivita, infrumusetata cu note de umor usor, dar eficient. Este un clip simplu si concis, dar minunat tocmai prin faptul ca in cele 20 de secunde reuseste sa spuna tot ce are de spus. In plus, o face si intr-un mod care iti ridica usor colturile gurii a zambet.
 
Obiectivul campaniei este de a arata clientilor ca achizitionarea unui Logan, model disponibil din 2004, este in continuare o oportunitate, in special datorita pachetelor pe care Dacia le pune la dispozitie.
 
Spotul va rula in perioada 26 martie – 30 aprilie pe canalele Pro TV, Antena 3, GSP TV, Realitatea si Discovery. Productia sa a fost asigurata de Saga, iar regia ii apartine lui Radu Muntean.
 
Campania contine si executii print, precum si o componenta online.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Hmm 30-Mar-2012 06:03:37
Simpatic. Dar cine isi mai permite sa plateasca atitea gloabe pt o masina ,nu mai zic de pretul benzinei.Trebue ca ai buba la cap sa mai ei azi o masina

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016