Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

IAA a premiat excelenta romaneasca in marketing si comunicare

Tags: premii, excelenta comunicare, premii marketing, iaa, maria tudor

International Advertising Association (IAA), organizatia menita sa apere, sa sprijine si sa contribuie la dezvoltarea marketingului, a premiat recent excelenta romaneasca in domeniu, desemnand totodata Personalitatea Anului in Marketing si Comunicare.
Premiul cel mare a fost acordat Mariei Tudor (Managing Director Zenith Romania) in cadrul galei ce a avut loc pe 26 noiembrie, la Palatul Cesianu-Racovita. Ea a fost aleasa de catre cei prezenti la gala, dintre cei 19 castigatori ai Premiilor de Excelenta IAA acordate anul acesta, informeaza IAA.

La categoria Clienti, au fost acordate cinci premii: Andrei Musetescu (Fondator/ Director General CSOP) a primit Premiul pentru Excelenta in Cunoasterea Consumatorului, Gabriela Galatanu (Grup BM Ciuc& Silva Heineken) a primit Premiul pentru Excelenta in Brand Management, Ecaterina Safarica (Communications Associate Director Balkans, Turkey, Israel, Caucasus and Central Asia Republics) a castigat Premiul pentru Excelenta in Relatii Publice, Mona Nicolici (CSR Director Petrom) si Raluca Kisescu (Avon Cosmetics) au impartit Premiul pentru Excelenta in Responsabilitate Sociala, iar Panos Makris (Commercial Director Cosmote) a primit Premiul pentru Excelenta in Marketing.

In categoria Agentii, Premiul pentru Excelenta in Operatiuni de Media a fost acordat  Mariei Tudor (Managing Director Zenith Romania), Ioana Manoiu (GM GMP PR) si Gabriela Lungu (GM&CD The Practice) au primit Premiul pentru Excelenta in Relatii Publice, Costin Radu (Managing Partner The Geeks) a fost recompensat cu Premiul pentru Excelenta in Comunicare Digitala, Oana Cociasu (Managing Partner Lowe Medic One) a fost desemnata castigatoarea Premiului pentru Excelenta in Relatii cu Clientii, Sorin Tranca (Presedinte FFFF) a primit Premiul pentru Excelenta in Responsabilitate Sociala si Adrian Boţan (VP Creative Excellence CEE, McCann Worldgroup) a primit Premiul pentru Excelenta in Creatie Publicitara.

In categoria Media s-au acordat patru premii: Premiul pentru Excelenta in presa scrisa ce a fost acordat lui Cristian Hostiuc (Jurnalist Ziarul Financiar), Nadia Tataru (Director General Itsy Bitsy), alaturi de Mihai Dobrovolschi si Vlad Craioveanu (realizatori Radio Guerrilla) au castigat Premiul pentru Excelenta in Productie radio, Orlando Nicoara (CEO Mediafax Group) a primit Premiul pentru Excelenta in publicatii online, iar Mona Segall  (Producator General ProTV) a castigat Premiul pentru excelenta in productie TV.

Tot in cadrul galei, au fost acordate si cateva premii speciale: Premiul de Excelenta pentru Tanarul Profesionist al anului a fost acordat lui Sebastian Olar (Copywriter McCann Erickson Romania), Premiul pentru Excelenta pentru Educatie in Marketing si Comunicare a fost primit de Eusediu Margasoiu si Cristina Gheorghe (consultanti The Network), Dr. Pavel Chirila a primit Premiul de Excelenta pentru CSR, acordat in afara industriei, iar Neagu Djuvara a primit Premiul de Excelenta acordat unei Personalitati din afara Industriei.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016