Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Iata de ce Kodak a facut din fotografie o arta

Tags: kodak, faliment, istorie, momente kodak, fotografie digitala

Eastman Kodak a vandut mai mult decat un simplu produs. Le-a dat oamenilor un mod de viata, aceasta devenind o insiruire de Momente Kodak. Asa cum ne spune o reclama veche de un secol, "Imaginile sunt peste tot. Oricine le poate surprinde si se poate bucura de ele. Pozele de calatorie nu sunt nici pe departe singurele care merita facute. Exista o bogatie de subiecte fotografice in fiecare casa".
Pentru a ne aduce aminte de compania care si-a declarat aseara falimentul, postam o serie de fotografii care fac parte din colectia digitala a Universitatii Duke.

Compania, cu o istorie de 131 de ani, a inventat primul aparat de fotografiat care putea fi operat fara trepied sau alte tipuri de suport, prima camera digitala si a contribuit la realizarea primelor fotografii de pe Luna.
 
Falimentul si restructurarea cu finantare de la Citigroup reprezinta deznodamantul unui declin dezamagitor pentru Kodak.

Compania cu o istorie de 131 de ani a dominat candva si industria de film si fotografie, dar, in ultimii ani, a fost depasita de mai toti concurentii, pentru ca nu a reusit sa se adapteze la tehnologia moderna, cum ar fi fotografia digitala pe care, ironic, a inventat-o.

 













      
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Mafu Tinel 24-Ian-2012 08:36:42

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016