Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

In ce moment al zilei ar trebui sa postam pe Facebook si Twitter?

Tags: facebook, twitter, perioada optima de postare, distribuire link, postare link, moment optim pentru postare

Exista anumite ore din zi care sunt prielnice pentru postarea pe Facebook si Twitter, rezulta dintr-un studiu recent realizat de compania bit.ly. Daca aveti o pagina de brand pe Facebook, probabila ca stiati deja acest lucru.
Rezultatele studiului indica faptul ca perioada optima pentru postarea pe Facebook este intre orele 1 si 4 dupa-amiaza, iar cel mai prielnic moment din toata saptamana este miercurea la ora 3 dupa-amiaza. Link-urile postate dupa ora 8 seara si inainte de 8 dimineata sunt cel mai putin vizualizate. La fel se intampla si in cazul link-urilor postate in week-end.
 
In cazul site-ului de microblogging Twitter, cel mai bun moment din zi pentru postarea unui link este intre orele 1 si 3 dupa-amiaza, in special in primele zile ale saptamanii. Este indicat sa evitati postarea de link-uri dupa ora 8 seara si dupa ora 3 dupa-amiaza intr-o zi de vineri, ne indica studiul.
 
"Traficul incepe sa creasca incepand cu ora 9 dimineata, insa ar fi indicat sa asteptati pana la ora 11 pentru a distribui un link pe Facebook", sustine compania pe blogul oficial. "Traficul provenit de pe Facebook scade drastic dupa ora 4 p.m.".
 
Spre deosebire de Facebook si Twitter, unde perioada optima de postare este intre orele 1 si 4 dupa-amiaza, lucrurile stau diferit in cazul site-ului Tumblr. Este indicat sa nu postati continut important inainte de ora 4 dupa-amiaza, deoarece nu va fi vizualizat, cele mai accesate fiind postarile distribuite dupa ora 7 seara.
 
Ideal ar fi sa descoperiti singuri care este perioada optima pentru distribuirea de link-uri pe Facebook si Twitter, observand activitatea fanilor dvs. pe parcursul mai multor saptamani. Bineinteles ca orele la care se inregistreaza cel mai mare trafic variaza, in functie de industria in care activati.
 
 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016