Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

In stilul caracteristic, Calvin Klein isi face reclama la blugi creand controverse

Tags: calvin klein, blugi, brooke shields, lara stone

Reclamele la blugi de la Calvin Klein au dat nastere controverselor inca din anii 1980 cand prea minora Brook Shields declara ca nimic nu intervine intre ea si perechea sa de blugi. De atunci incolo, compania a ramas fidela acestui mod de promovare.
In campania pentru primavara lui 2012 este folosit modelul Lara Stone cum altcumva decat topless. In reclamele pe care le vedem mai jos, Lara sta pe plaja din St. Barts alaturi de un barbat aratos, nepurtand altceva decat blugii in culori puternice si o piele extrem de bronzata.
 
In iuda faptului ca nu poarta sutien, ne asteptam ca noile afise sa nu creeze atatea nemultumiri ca ultimele create de CK, in care opinia publica a interpretat o subliminala injuratura care ar fi incitat la violenta sexuala (vezi poza stanga sus).
 


 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016