Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Inedit: Tricoul GIF care afiseaza bataile inimii

Tags: tricou gif, tricou animat, bataile inimii, tricou care citeste bataile inimii

Sean Montgomery, un artist din New York, a realizat un tricou inedit, care poate "citi" bataile inimii ale celui care il poarta si afiseaza aceste batai sub forma de pulsatii de lumina.
Tricoul este prevazut cu anumiti senzori care citesc bataile inimii si le reproduc sub forma unei inimi rosii care pulseaza.
 
Cel care a creat acest tricou a dorit sa reaminteasca astfel oamenilor care este ritmul vietii si sa permita tuturor sa vada cum reactioneaza organismul la diversi stimuli, atunci cand interactionam cu alte persoane sau cand efectuam exercitii fizice.
 


Primul tricou de acest fel va debuta in cadrul World Market Faire 2012. Tricoul nu poate fi spalat si functioneaza cu trei baterii AAA.
 
Puteti urmari mai jos cum arata tricoul in actiune:
 

 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016