Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Inghetata fara prejudecati

Tags: ben&jerry's, inghetata, uk, apple y ever after, casatorie, gay

Nu e nimic iesit din comun ca brandurile sa se implice in anumite campanii sociale sau sa sustina anumite cauze. Unele dezvolta chiar adevarate strategii in acest sens care sa le puna in valoare spiritul civic si empatia. Mai neobisnuit este insa sustinerea unor probleme sociale ceva mai controversate.
Ben&Jerry’s, brandul aflat sub cupola Unilever, si-a schimbat numele inghetatei sale din „Oh My! Apple Pie” in „Apple-y Ever After” pentru a sprijini initiativa legislativa britanica care prevede legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex. Odata cu numele, compania a schimbat si ambalajul produselor sale, care acum ilustreaza un cuplu masculin aflat pe un tort de nunta.



De asemenea, brandul a lansat pe Facebook o aplicatie pentru a incuraja publicul sa utilizeze hashtag-ul #applyeverafter de pe Twitter si sa sustina cauza drepturilor egale pentru persoanele gay.

In plus, a creat o pagina web cu informatii ample despre initiativa sa si motivele pentru care sustine legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex.

Si pentru ca implicarea sa aiba inca si mai mult impact, Ben&Jerry’s a devenit partener al unui ONG care promoveaza drepturile homosexualilor, lezbienelor si bisexualilor.

Compania sustine ca a fost dintotdeauna un sustinator al principiului egalitatii in drepturi, indiferent orientarea sexuala a indivizilor.
    
apple-y ever after gay marriage flavor, ben and jerry's gay marriage flavor, ben and jerry's gay marriage uk, ben and jerry's apple gay ice cream
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016