Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Irlanda lanseaza campanie de turism la nivel mondial

Tags: tourism ireland, snow patrol, publicis london, turism

Tourism Ireland, organizatia care se ocupa de promovarea turismului irlandez, a lansat o noua campanie menita sa creasca vizibilitatea Irlandei pe scena internationala a turismului.
Campania “Jump into Ireland” (“Sariti in Irlanda”) conceputa de Tourism Ireland, are ca scop cresterea vizibilitatii Irlandei peste hotare, in urmatorii trei ani. Noua campanie care va fi lansata pe TV, radio, print, cinema, dar si online, va include si activitati social media.
 
Tourism Ireland a lansat campania intai in Marea Britanie, ieri, apoi spre finalul acestei luni, campania va ajunge si in alte tari precum SUA, Spania si Italia. Campania a fost dezvoltata de agentia de publicitate Publicis London si va include si cantece de pe cel mai recent album al trupei irlandeze Snow Patrol. Tourism Ireland tinteste cresterea numarului de turisti la peste 9 milioane pana in 2015.
Autor: Elena Stanescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016