Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Isaiah Mustafa e din nou pe cal. Dar nu pentru Old Spice

Tags: isaiah mustafa, mustafa, old spice, downy, procter&gamble, reclama mustafa

Despre el s-ar putea spune ca este un Brad Pitt al reclamelor. Cunoscut publicului larg, deopotiva masculin si feminin, drept "Man Your Man Could Smell Like" - de altfel, una dintre cele mai virale campanii publicitare - Isaiah Mustafa este din nou pe cai mari. La propriu. Insa de data aceasta nu pentru o reclama a Old Spice.
Compania Grey NY s-a folosit de vocea de milioane a lui Mustafa in cea mai recenta reclama pentru Downy Infusions, un balsam de rufe adresat femeilor carora le place sa alerge in rochite inflorate pe campuri inflorate. Desi apare pentru cateva secunde la final de spot, Isaiah Mustafa stie sa isi faca intrarea memorabila, chiar si fara a fi pe jumatate gol asemeni aparitiilor din reclamele Old Spice. Cu o camasa ce ii ascunde bine trupul si cocotat pe un frumos exemplar cabalin, Mustafa ii ofera galant unei tinere domnite un buchet de flori.
 
La inceputul acestui an agentia Wieden+Kennedy a inceput sa il foloseasca in reclamele Old Spice Man pe Terry Crews. Chiar daca Downy este tot un produs aflat sub cupola Procter & Gamble, reclama este realizata de o alta agentie si nu are nimic de-a face cu campaniile Old Spice.

Tot anul acesta, Isaiah Mustafa a aparut intr-o alta reclama la Samsung.
 
Iata-l pe Mustafa in cele doua ipostaze ecvestre pentru Old Spice si apoi la Downy.



Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016