Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Jon Bon Jovi, chipul a doua parfumuri Avon

Tags: jon bon jovi, avon, parfum, unplugged

Compania de cosmetice Avon si legendarul sex simbol al rock-ului ultimelor trei decenii, Jon Bon Jovi, au hotarat sa dea mana pentru promovarea a doua parfumuri, "Unplugged for Her" si "Unplugged for Him".
Muzicianul american in varsta de 50 de ani intrupeaza, conform reprezentantilor campaniei, citati de popsop.com, pasiunea, expresivitatea si intensitatea ambelor parfumuri, atat al celui dedicat lui, cat si al celui dedicat ei, subliniind cele mai sensibile note ale ambelor universuri.
 
Potrivit acestui brand de produse cosmetice, creatorii ambelor parfumuri au avut ca sursa de inspiratie "sentimentul unic pe care oamenii il au atunci cand asculta cantecul lor preferat", iar scopul acestor campanii este acela de a stabili "o conexiune emotionala" cu viitorii clienti.
 
Versiunea feminina, care va fi disponibila prin agentii Avon, dar si online, incepand din octombrie, este un parfum floral cu influente orientale, in timp ce versiunea masculina este un parfum cu aroma de mosc floral-lemnoasa si va fi lansat in noiembrie.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016