Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Jumatate din americani urmaresc reclame video

Tags: americani, continut video, google, youtube, facebook

Americanii urmaresc o cantitate impresionanta de continut vidoe online, mare parte a acestuia fiind plasat, da, ati ghicit, pe YouTube. Luna trecuta insa, Facebook, deja cel mai mare site de partajare de poze de pe Web, a devenit si cel de-al treilea site de partajare a continutului video, in ceea ce priveste numarul de vizitatori unici.
In ceea ce priveste continutul video, site-ul comScore a facut o ierarhie conform careia Facebook a avut in luna august 51,6 milioane de vizitatori unici,  urmand indeaproape VEVO (cu 62 de milioane de unici) si site-urile Google (adica YouTube), cu 162 de milioane de unici. Viacom Digital este pe locul patru, iar Microsoft pe cinci, in timp Yahoo si Aol au ramas pe locurile al saselea si al saptelea, numarul lor de unici fiind in crestere.

In luna august, timpul mediu alocat urmaririi continutului video a fost de 18 ore, YouTube si Hulu atragand, in mod suprinzator, cea mai mare rata de implicare, de 5,7 ore, respectiv 3,2 ore. In plus, 85,8 % din audienta americana pe Internet a urmarit continut video online.

Americanii au fost bombardati in august cu peste 5,6 miliarde de reclame video, ceea ce inseamna aproape o reclama pe persoana pentru 80% din populatia planetei. Publicitatea online sub forma video a fost receptata de 50% din populatia americana, timpul total petrecut urmarind filmulete fiind de 2,5 miliarde de minute, intr-o singura luna, conform comScore. Ceea ce inseamna 2.000 de ani.
 
Tot referitor la reclamele video online, acestea reprezinta 13,4 % dintre toate filmuletele vizionate online. Publicitarii au intrat astfel intr-o noua era, deoarece trebuie neaparat sa apeleze la continut digital in format video pentru a ajunge la o audienta cat mai mare.


 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016