Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Kandia reinvie ciocolata Ambasador. BrandTailors ii daruieste o noua identitate vizuala

Tags: ciocolata, ambasador, bomboane, kandia, brand, brand tailors

Gustul ei ne duce inapoi in timp, asemenea madlenei lui Proust, pentru ca ea ne-a insotit bucuriile copilariei, facandu-le nespus de dulci. Dar prezentul nu se hraneste doar cu amintiri si de aceea bomboanele Ambasador aveau nevoie de „ haine” noi inainte de a se darui din nou iubitorilor de ciocolata.
Brandul Ambasador se afla in portofoliul de produse al companiei Kandia de ani de zile, insa lipseste de multa vreme de pe rafturile comerciantilor. Si pentru ca vine cumva din trecut, la fel ca si renumitul baton Rom (produs tot de Kandia Dulce), ciocolata Ambasador se bucura de o pozitie privilegiata in memoria afectiva a publicului. Acesta este si motivul pentru care Kandia a decis sa relanseze pe piata produsul.
Iar cea mai mare provocare consta in aducerea brandului inapoi in prezent si repozitionarea sa pe piata dulciurilor din Romania, provocare ce a fost lasata in seama agentiei Brand Tailors.   
Agentia si-a concentrat eforturile in directia crearii unei noi identitati vizuale si a unui nou design de ambalaj pentru bomboanele Ambasador.
„Noua identitate vizuala a brandului a fost conceputa atat pentru a ilustra natura masculina a acestuia, cat si ideea de calitate premium, data de natura aspirationala a numelui sau. Alegerea culorilor predominante, respectiv albastru si alb, vin sa sublinieze tocmai personalitatea masculina a brandului, in vreme ce tonurile de galben sugereaza ideea de lucru pretios si il leaga de brandul-mama, Kandia”, se arata in comunicatul Brand Tailors. 

Pentru inceput, brandul Ambasador va lua forma pralinelor, urmand ca portofoliul sa fie extins ulterior.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.16 din 5 - 16 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 2 comentarii

Pompilia 20-Nov-2011 12:15:24
nim 16-Nov-2011 20:33:24
cate bomboane sunt in cutia de 165 g si cate sunt in cutia de 228 g "ambasador -praline asortate"

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016