Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

La reclame inainte: Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2012 va face turul tarii

Tags: noaptea devoratorilor de publicitate, reclame, romania, jean marie boursicot, dan chisu

Daca asteptati cu nerabdare fiecare pauza publicitara, daca savurati fiecare secunda din fiecare spot, ba mai mult, daca nu va ajung reclamele televizate si umblati dupa altele online, asadar, daca sunteti indragostiti pana peste cap de publicitate, inseamna ca faceti parte dintre cei pentru care s-a inventat „Noaptea Devoratorilor de Publicitate”.
Anul acesta, evenimentul care aduce laolalta sute de iubitori ai reclamelor va lua forma unui turneu de exceptie in 8 orase din tara. Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2012 va debuta la Bucuresti, pe 15 iunie si se va bucura de prezenta initiatorului Jean Marie Boursicot.Apoi, in perioada august-noiembrie, evenimentul va ajunge intr-un road show unitar in diferite puncte din tara, respectiv Constanta, Brasov, Galati, Arad, Iasi, Timisoara si Cluj.
 
Sub conceptul de “Doza ta de energie creativa”, Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2012 este un eveniment complex care nu se reduce doar la spectacolul vizionarii celor mai bune reclame din toata lumea, ci vine la pachet cu mini-evenimente, concerte si concursuri de creativitate.
 
8 ore, 290 de reclame internationale, un record de reclame romanesti selectate – 13 la numar – si aproximativ 10.000 de pasionati de publicitate din intreaga tara. Acestea sunt coordonatele principale ale unui show cu greutate in lumea advertising-ului si devenit deja traditie.

“Editia din acest an vine cu o surpriza de proportii si, in acelasi timp, cu o onoare pentru advertising-ul romanesc, esenta intregii selectii fiind redata de spotul iqads.ro “Gelozia” care deschide evenimentul. Selectia din 2012 vazuta in toata lumea cuprinde 13 reclame romanesti, cea mai mare expunere de pana acum, iar Jean Marie Boursicot va fi prezent la Bucuresti sa ne explice cum s-a produs aceasta indragostire de publicitatea romaneasca”, spune Dan Chisu, producatorul evenimentului.

Partenerul principal al evenimentului este Flanco.

Maniacii reclamelor pot achizitiona bilete pe ticketfan.ro si biletoo.ro, in reteaua de magazine Flanco, la Sala Palatului, in magazinul Unirea la parter si in libraria Anthony Frost.  
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016