Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Lady Gaga isi toarna faima intr-o sticla de parfum

Tags: lady gaga, parfum, lady gaga fame, coty

Ea insasi un brand prin excelenta, si inca unul cu peste 50 milioane de fani pe Facebook si alti 25 milioane pe Twitter, Lady Gaga si-a propus sa transfere din propria notorietate catre un produs ce are toate sansele sa devina la fel de celebru.
Se numeste „Lady Gaga Fame” si este o apa de parfum pentru femei cel putin la fel de nonconformista ca si cea al carui nume il poarta. Laboratoarele Haus in colaborare cu Coty au creat pentru diva pop si publicul sau primul parfum de culoare neagra, care devine incolor odata aplicat.
 
Amestecul de arome care dau mirosul specific parfumului este la fel de suprinzator si imprevizibil precum cea in numele careia a fost creat.
 
„Mirosul este conceput in jurul a trei note principale: dark, senzual si light. Acestea creeaza impreuna un parfum cu elemente florale si fructate, cu un ingredient vedeta ispirat de Belladonna, acea planta foarte toxica si asociata cu stafiile frumusetilor de secol XVIII”, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

 

Cunoscuta pentru stilul sau excentric si viziunea inovatoare, Lady Gaga creaza cu parfumul sau o revolutie si in industria de gen, notele olfactive ale acestuia fiind anarhice, la fel ca modul lor de interactiune, dupa cum spun specialistii in domeniu.
 
Ambalajul este si el distinct, sticla avand forma unui ou de culoare neagra cu elemente aurii asemanatoare unor gheare.
 
Parfumul „Lady Gaga Fame” va fi lansat in luna septembrie a acestui an.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016