Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Lucky Strike isi schimba logo-ul

Tags: marketing, lucy strike, logo, schimbare logo, femei

Cunoscutul brand de tigari Lucky Strike isi schimba emblematicul logo care a fost pe piata inca de la introducerea tutunului care putea fi mestecat, in 1871. Pachetul n-a fost dintotdeauna alb, ci verde, pana in 1942.
In 1942 s-a luat decizia schimbarii culorii pachetului, pentru a fi mai atractiv doamnelor. 

De ce s-a folosit verde inainte? Pentru ca sloganul brandului era “Lucky Strike Green has gone to war” sau, conform explicatiilor companiei, cuprul necesar pentru a face culoarea verde era necesar si pentru cel De-Al Doilea Razboi Mondial. American Tobacco a folosit la propriu cromul pentru a face cerneala verde si cupru pentru a face marginea aurie. 

Pe la 1930, Lucky Strike era brand-ul de tigari numarul 1 in lume, avand vanzari de 40 de miliarde de pachete. Succes atribuit, in parte, targetarii catre femei (in anii 1920). Aici se incadreaza si schimbarea culorii pachetului din verde in alb, in din 1942. 

In zilele noastre, rara mai vedem cate un pachet pe ici, pe colo. Noul logo a aparut pe un site in Germania si nu se stie exact daca schimbarea va avea loc numai in aceasta tara sau peste tot in lume. Iata aici link-ul catre site: Design Tagebuch.

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016