Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Maru, senzatia internetului, a devenit endorser

Tags: maru, pisica, uniqlo, endorser, reclama pisica

Era o vreme cand televiziunea te facea celebru. Acum insa, internetul si-a asumat acest rol. Asa se face ca, cele 175 milioane de vizualizari de pe YouTube, i-au adus lui Maru un frumos contract de publicitate.
Si va veti intreba probabil cine este Maru? Ei bine, nu-i nici vreun copil simpatic, nici vreun tanar deosebit de talentat, ci un motan pus pe sotii. De fapt, Maru este una dintre cele mai faimoase pisici de pe internet – daca nu chiar cea mai faimoasa – care recent si-a pus celebritatea in slujba unui brand: Uniqlo, cunoscutul retailer japonez.


Felina nazdravana este vedeta unei reclame ce promoveaza un joc online interactiv. Intitulat „Lucky Cube with Maru”, jocul il are ca protagonist pe Maru care este pus sa aleaga intre patru cutii rosii, fiecare continand cate un premiu pe care jucatorii il pot castiga.  


 
Clipul face parte dintr-o campanie mai ampla de marketing a Uniqlo – „The Faces of The People” – care prezinta celebritati din diverse domenii purtand hainele brandului.

Retailer-ul spera ca jocul online  sa devina la fel de viral ca si clipul care l-a facut celebru pe Maru.


 
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016