Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

McDonald's mizeaza pe China pentru a castiga puncte in fata KFC. Va deschide un magazin pe zi in urmatorii 3-4 ani

Tags: mcdonald's, china, kfc, piata asiatica, restaurante

In dorinta de a mai castiga ceva puncte in fata principalului sau competitor, KFC, McDonald's va face eforturi uriase ce se vor concretiza in deschiderea zilnica a cate unui restaurant pe piata chineza. Compania americana vrea sa profite acum de pe urma publicitatii nascute din numeroasele numeroasele scandaluri legate de siguranta alimentara si-i va adapta meniurile la specificul asiatic.
Primul local McDonald's a aparut in China in 1962, iar compania nu duce lipsa de clienti. Dorinta de extindere a aparut datorita dorintei de a recupera terenul pe care l-a pierdut in fata rivalilor: McDonald's are doar 1.300 de restaurante in China, in timp ce KFC a ajuns deja la 3.200.
 
Shaun Rein, director la China Market Research Group, precizeaza ca, in ciuda scandalurilor repetatem fast-food-ul reprezinta inca o alegere viabila pentru oameni. Cat despre diferenta dintre cele doua lanturi de restaurante, Rein spune ca McDonald’s mai are inca de invatat de la KFC ce inseamna adaptare: desi a introdus in meniu fasolea rosie sau porumbul, mai are pana sa ajunga la calamarii prajiti si burgerii picanti ai KFC-ului.
 
Peter Rodwell, presedintele McDonald's-ului pe continentul asiatic, a dezvaluit la un post de televiziune care sunt planurile de extindere ale companiei in China. "Trebuie sa deschidem un restaurant pe zi in urmatorii trei-patru ani", a precizat acesta la Bloomberg TV.


 
Autor: Madalina Alexe


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016