Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

McDonald's ne invata: Cum sa prepari un Big Mac acasa

Tags: mcdonald's, video demonstrativ, fast-food, campanie de marketing, big mac

McDonald's se pricepe la marketing iar noua sa campanie ne dovedeste acest lucru. Compania a revenit in lumina reflectoarelor prin intermediul unei campanii simple, dar extrem de eficiente: preluarea intrebarilor venite din partea clientilor si oferirea de raspunsuri sub forma de clipuri video.
Fiecare clip video este foarte bine realizat si deosebit de interesant. Prin urmare, din ce in ce mai multe bloguri au inceput sa scrie in mod regulat despre McDonald’s. O idee stralucita de a reveni in atentia publicului.
 
In urma cu o luna, un client intreba de ce cheeseburger-ul din reclamele McDonald’s arata intotdeauna diferit fata de cum arata in realitate. McDonald’s a raspuns prompt printr-un video demonstrativ, in care explica exact cum se prepara un burger pentru reclama.
 
Un alt client al lantului de fast-food a adresat o alta intrebare recent: „Ce contine sosul din Big Mac?” iar compania a revenit cu un nou video demonstrativ prin care ne arata cum putem prepara faimosul Big Mac in propria bucatarie. Ceea ce convinge in toate aceste clipuri video este faptul ca sunt divulgate toate „secretele”, exista o transparenta care il poate convinge chiar si pe cel mai inversunat critic McDonald’s.
 
Urmariti mai jos video-ul demonstrativ.

Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016