Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mentos isi provoaca publicul la duel... cu un paianjen

Tags: mentos, provocare, paianjen, spider swiper

Pentru a ajunge mai facil la cunostinta si inima publicului, publicitarii cauta mereu metode de a face brandurile pe care le reprezinta cat mai simpatice. Asta mai ales cand tipul brandului permite acest lucru. Insa uneori este nevoie de mai mult, iar atunci se trece dincolo de reclama si se concepe in plus un joc menit sa amuze. Asa a facut si Mentos.
Brandul de bomboane mentolate cauta sa-si croiasca propriul drum in social media marketing, asa incat ultimul sau spot publicitar vine la pachet cu o aplicatie destinata sistemelor de operare iOS. Mai exact, este vorba despre un joc numit „Spider Swiper”.

Jocul este cumva o continuare a reclamei create de agentia BBH Londra, ce prezinta incercarea esuata, dar hazlie, a unui tanar care se ia la tranta (la propriu) cu un mic paianjen. Totul pentru ca gangania o speriase la culme pe iubita sa.   

Si pentru ca in acest razboi tanarul are parte de o infrangere neasteptata, Mentos a lansat provocarea fanilor sai, care se pot duela cu paianjenul prin intermediul aplicatiei. Jocul –  realizat de Graeme Device, companie cunoscuta pentru „Age of Empires 3” – poate fi descarcat din App Store.     

Aceasta este o noua abordare a brandului Mentos, care incearca astfel sa capteze atentia publicului tinta tanar.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

George 16-Ian-2012 16:14:05
Interesant articolul si interesanta abordarea brandului.

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016