Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

METRO avertizeaza: Nu dati curs campaniei prin SMS!

Tags: metro, campanie falsa, campanie sms, metro cash & carry

Numele companiei METRO Cash & Carry Romania este folosit in mod abuziv in cadrul unor campanii false promovate prin SMS, avertizeaza printr-un comunicat de presa reprezentantii lantului de magazine.
Mai multi utilizatori de telefonie mobila au primit mesaje prin SMS prin care erau anuntati ca au castigat un premiu in valoare de 10.500 euro si un televizor cu plasma, solicitandu-li-se ulterior apelarea unui anumit numar de telefon, pentru a primi mai multe detalii in acest sens.

"METRO Cash&Carry Romania nu are nicio legatura cu promovarea campaniei cu premii, transmisa prin SMS, iar numele METRO este folosit fara acordul nostru. In ceea ce ii priveste pe clientii nostri, le recomandam sa nu dea curs acestor mesaje, sa nu furnizeze informatii personale si sa contacteze imediat autoritatile competente pentru reclamarea fraudei si protejarea informatiilor personale”, spun reprezentantii companiei.

Pentru folosirea in mod abuziv a numelui companiei, METRO va colabora cu autoritatile competente in vederea solutionarii situatie.
 

Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016