Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Microsoft a devenit roz. Foarte roz

Tags: microsoft, tableta surface, metrou, roz, metrou roz

De regula, brandurile tech apeleaza la o paleta de culori mai degraba masculina atunci cand isi promoveaza produsele. Microsoft, perceput de altfel ca un brand clasic, uneori chiar invechit, nu facea nici el exceptie. Asta pana acum.
Intr-o actiune fara precedent de promovare a noii sale tablete Surface, Microsoft a decis ca-i vremea ca lumea sa vada viata in roz. Asa incat si-a pus in cap sa de-a culoare mijloacelor de transport newyorkeze. Iar pentru asta, compania a transformat anostul interior de metrou intr-un spatiu roz. Foarte roz.



Astfel, daca pe exterior nimic nu prevesteste neobisnuitul, in interior se dezlantuie o veritabila avalansa roz: scaunele, peretii, usile, tavanul, toate sunt de culoarea unei bomboane, culoare ce se regaseste de altfel pe una dintre husele de protectie special create de Microsoft pentru tableta sa. Singura care a scapat neatinsa este pardoseala.



In plus, pe peretii vagoanelor de metrou troneaza ecrane video pe care ruleaza reclame cu tableta Microsoft Surface.

Initiativa, ce aduce aminte de campaniile IKEA de transformare completa a spatiului mijloacelor de transport in comun, este totusi o premiera absoluta si foarte indrazneata a celor de la Microsoft care au iesit astfel din propriile tipare. 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016