Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Microsoft planuieste un dans sincron al multimii la petrecerea de vara

Tags: microsoft, oameni, youtube, black eyed peas

Cum este viata practicantilor la Microsoft? Conform ultimelor date, aceasta include mersul cu caiacul, petreceri in aer liber si mersul cu bicicleta. Ce nu mentioneaza insa blogul companiei este insa un dans al practicantilor.
Intr-un filmulet postat miercuri pe YouTube, un instructor de dans, Lena, si un angajat Microsoft, Joe, le vorbesc privitorilor despre faptul ca, in vara aceasta, practicantii sunt asteptati sa execute o coregrafie speciala pe melodia lui Black Eyed Peas, "This Time (Dirty Bit)".
 
La primele acorduri ale muzicii, oamenii trebuie sa faca valuri, ridicandu-se de pe scaun pe randuri. Este deci nevoie de sincronizare si, tocmai de aceea, s-a facut public filmuletul. Scopul este ca toata lumea sa stie toate miscarile (in numar de noua, ultima intitulandu-se "Have fun!" (Distrati-va asa cum stiti).
 
Un purtator de cuvant al Microsoft a declarat pentru The Huffington Post ca, pe 28 iulie, compania va organiza o petrecere pentru cei peste "1.000 de practicanti care provin de la cele mai bune universitati din lume". Practicantii aduc un nou flux de energie si idei, unii dintre acestia devenind angajati permanenti. 

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016