Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Microsoft si-a schimbat logo-ul. Vezi cum arata acesta

Tags: microsoft, logo, logo nou, sigla microsoft

Ultima oara cand a venit cu un nou design de logo a fost in urma cu un sfert de secol, o perioada destul de mare pentru o companie tech de top si intr-o lume aflata intr-o continua si rapida schimbare. Ieri insa, Microsoft a vrut sa arate ca poate fi fresh, dezvaluind noua sa sigla.
Schimbari de logo se prefigurau inca din luna februarie, atunci cand compania a venit cu un nou design de logo pentru sistemul de operare Windows 8, in cazul caruia s-a renuntat la curbe si cele patru culorii definitorii in favoarea albastrului uni si a liniilor drepte.
 
Noul logo al Microsoft are doua componente: logotipul si simbolul. Logotipul este reprezentat de numele companiei scris cu acelasi font Segoe, in vreme ce simbolul utilizeaza cele patru culori deja celebre (rosu, verde, albastru si galben), insa cu linii drepte. Simbolul este menit sa reflecte diversitatea produselor si a portofoliului companiei intr-o maniera proaspata si moderna.
 
„De la Windows 8 la Windows Phone 8, Xbox si noua versiune de Office, veti vedea un design comun menit sa inspire o experienta similara si familiara atat pe computere, telefoane ori tablete. Acest val de prospetime nu inseamana doar o regandire a celor mai populare dintre produsele noastre, ci si o noua era pentru Microsoft. De aceea a fost nevoie sa modificam logo-ul pentru a sublinia acest nou inceput”, spun reprezentantii Microsoft intr-o postare pe blog.  
 
Noul logo va fi implementat la nivel global incepand cu site-ul oficial al companiei si trei mari magazine retail din SUA, urmand ca schimbarile sa se produca apoi si in celelalte magazine din lume.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016