Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Mix de muzica si publicitate romaneasca: Burn se promoveaza printr-un videoclip muzical

Tags: burn, plasare produs, videoclip muzical, fugi, gojira

In peisajul romanesc, nu prea se intampla ca publicitatea sa utilizeze drept mijloc de promovare un videoclip muzical. Plasari de produs se mai vad pe ici pe colo in filme, insa muzica a ramas cumva neatinsa. Pana la Burn.
Brandul de energizante si-a gasit un loc confortabil in cel mai recent videoclip al Gojira & PLANET H feat. Deliric, „Fugi”. Pentru un brand menit sa faca sangele sa zvacneasca, alegerea nici ca putea fi mai inspirata. Melodia si videoclipul sunt energizatoare, ba chiar zbuciumante de-a dreptul.   

"Fugi" a fost realizat cu sprijinul brandului Burn si contine plasare de produse: doza Burn apare la minutul 1, secunda 4 si la minutul 3, secunda 26. De asemenea, Gojira este ambasador local Burn Studios.

Clipul isi propune sa ironizeze perceptia publicului privind viata artistilor, fiind exploatate cateva clisee (femei, droguri, masini).
Filmarile s-au desfasurat la jumatatea lunii mai in studiourile Media Pro din Buftea si in uzinele Faur, iar regia ii apartine lui Dragos Musat.

"Si eu si Planet H suntem rockeri inauntrul nostru si asta se simte in muzica pe care o facem impreuna. Pe de alta parte, Deliric este un mare manipulator de 'vorbe'...si asa a iesit ce-a iesit! 'Fugi' este fix cum mi-am dorit: scandal organizat. Am avut si sprijinul celor de la Burn in realizarea clipului, fiind ambasadorul lor", explica Gojira.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016