Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nescafe a demarat o noua campanie antiplictiseala

Tags: nescafe, campanie antiplictiseala, nescafe 3in1, promotie castiga cu prietenii

Initiata de brandul Nescafe inca din 2010, lupta impotriva plictiselii continua pana in zilele noastre cu o noua campanie promotionala. Este vorba despre „Castiga cu Nescafe 3in1 si prietenii tai”, o campanie dedicata mai ales grupurilor de tineri care stiu sa se distreze si care au sansa de a castiga bani pe masura numarului lor.
Campania a fost lansata oficial pe 1 martie 2012 si confirma, atat prin mesaj, cat si prin implementare, spiritul combatant impotriva plictiselii. Promotia se desfasoara pana pe 9 mai si pune de data aceasta accentul pe doua elemente importante din viata tinerilor: prietenia si distractia intre prieteni.

Comunicarea campaniei a fost dezvoltata de McCann Erickson si va fi realizata pe TV, print, outdoor, POSM, media digitala, precum si prin activari in caminele studentesti si in magazine.


Clipul publicitar al promotiei a fost realizat de tot de echipa McCann Erickson si porneste de la ideea distractiei care creste pe masura ce participantii se inmultesc. Dar odata cu distractia cresc si sansele de castig si suma ce poate fi castigata prin promotia Nescafe 3in1.

„Nescafe si-a facut bunul obicei de a face din fiecare promotie un eveniment. Anul trecut am avut premiul cel mare decis prin vot, anul acesta avem altceva inovator: participi cu mai multi prieteni, castigi mai mult”, explica Alexandru Dumitrescu, Deputy Creative Director, McCann Erickson.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 2.75 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016