Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nivea se dedica iubirii

Tags: nivea, iubire, campanie, nivea share love, indragostiti

Tocmai am pasit in luna iubirii, moment prielnic pentru indragostiri, reindragostiri, dulcegarii si... campanii, desigur. Una dintre ele, poate chiar prima, este cea lansata de Nivea inca de la 1 februarie.
Nivea si-a propus sa sarbatoreasca dragostea nu doar in faimoasele zile de 14 si 24 februarie, ci chiar toata luna. Asa incat, a pus la cale campania de comunicare „Impartaseste dragostea cu Nivea”.
Campania este realizata si coordonata de catre agentia Draftfcb si include  include canale media clasice (TV, presa scrisa), dar si digitale, prin site-ul www.impartaseste-dragostea.ro. Acestora li se adauga activitati de de publicitate neconventionala si PR.
Pentru luna indragostitilor, brandul a lansat o editie limitata a cunoscutei Nivea Creme, care poate deveni un veritabil mesager al dragostei. Nivea Creme Share Love beneficiaza de un ambalaj special, decorat cu inimioare si simboluri ornamentale ce transmit trei tipuri de mesaje „Te plac!”, „Visez alaturi de tine!” si „Te iubesc!”. 

De asemenea, indragostitii sunt invitati sa completeze„harta iubirii” pentru a putea castiga unul dintre cele 300 de premii speciale si in ton cu sentimentele lor. Printre ele se afla si un Beetle de colectie, masina care de altfel a facut istorie in numele dragostei. Si pentru ca totul sa mearga ca pe roate, iubitorii de iubire se pot plimba, doi cate doi, cu Love mobil-ul Nivea.
 „In luna februarie oamenii isi sarbatoresc dragostea, impartasind momente de neuitat in locuri de neuitat. Nivea inseamna grija pentru piele, iar grija vine din iubire. Astfel, ne-am dorit sa sarbatorim luna iubirii alaturi de consumatori, incurajandu-i sa impartaseasca dragostea si sa se bucure de o editie limitata NIVEA Creme Valentine’s – o crema cu o istorie de peste 100 de ani in ingrijirea pielii”, se arata in comunicatul de presa al companiei.

Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016