Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nou de la Prada: Un film publicitar in regia lui Roman Polanski

Tags: prada, roman polanski, reclama, ben kingsley, cannes

Festivalul de Film de la Cannes este un eveniment de anvergura nu doar pentru cinematografie, ci si pentru branduri. Iar acest lucru este dovedit de numeroasele campanii realizate cu ocazia si in legatura festivalul, de produsele dedicate evenimentului, dar si de contractele de sponsorizare. Insa unele branduri nu se multumesc doar cu atat, ci merg chiar mai departe.
Este si cazul renumitului brand Prada care a facut echipa cu nu mai putin renumitul regizor Roman Polanski pentru a realiza un film cu Prada in prim plan. Nu mai lung de trei minute, filmuletul a rulat in premiera saptamana trecuta la Festivalul de la Cannes si ii are ca protagonisti pe Helena Bonham Carter si pe castigatorul de Oscar, Sir Ben Kingsley.

Intitulata „Terapia”, pelicula il infatiseaza pe Kingsley in rolul unui psiholog, iar pe Helena Bonham Carter in rolul unei tinere bogate care sufera de singuratate. In timp ce pacienta sa ii impartasese din gandurile si trairile ei cotidiene, psihologul se lasa sedus de opulenta unei haine de blana de culoarea lavandei si purtand sigla Prada. Puterea de atractie a obiectului vestimentar este atat de mare incat terapeutul sfarseste ignorandu-si complet pacienta pentru a proba haina in fata oglinzii. Spotul se incheie cu sloganul: „Prada Suits Everyone”.

„Cand am fost rugat sa regizez un scurt film pentru Prada, nu am crezut ca mai voi putea simti in largul meu, insa mi s-a oferit libertate totala de actiune, iar acest lucru mi-a dat ocazia de a lucra cu echipa mea si de a ma distra facandu-l. Faptul ca astazi lumea modei contine atat de multe stereotipuri este pe de o parte fascinant, pe de alta parte este putin suparator. Totusi, e reconfortant sa stii ca exista branduri deschise ironiei. Iar Prada este unul dintre ele”, spune Roman Polanski.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016