Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noul iPhone 5 in viziunea unui italian

Tags: iphone 5, design, concept

Apple ar putea lansa noul iPhone 5 mai devreme sau mai tarziu, nu se stie cand inca, insa un lucru este cert: noul model este asteptat cu nerabdare. Astfel incat, tot mai multi incearca sa isi dea cu parerea despre cum va arata noul design al celui mai popular smartphone al momentului.
Designerul Italian Federico Ciccarese are o viziune aparte cu privire la noul look al iPhone-ului. Acesta a facut publice mai multe fotografii in care infatiseaza cum va arata noul iPhone in imaginatia sa.
 
Telefonul este curbat in spate, seamana izbitor de mult cu Magic Mouse-ul Apple, are un display “retina” si o carcasa din aluminiu, asemenea celor utilizate pentru fabricarea iMac, MacBook Pro sau MacBook Air.
 







Aceasta nu este prima incercare a lui Ciccarese de a infatisa cum arata in propria sa viziune produsele Apple, acesta mai avand in palmares si alte concepte, precum ecranul iScreen.

Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016