Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noul iPhone va avea in sfarsit un ecran mai mare, de 4 inci

Tags: iphone, apple, samsung, componente apple, ecran, smartphone

Cele mai recente zvonuri indica faptul ca Apple se pregateste sa renunte in sfarsit la ecranul de 3,5 inci al iPhone-ului. Noul iPhone va integra cel mai probabil un ecran mai mare, de 4 inci, informeaza The Wall Street Journal.
Apple a comandat deja noile ecrane, noul model de iPhone urmand sa intre in productie luna viitoare, sustin producatorii. Se asteapta ca noul model sa fie facut disponibil in toamna acestui an.
 
Ce a determinat Apple sa ajunga la aceasta decizie? Se pare ca motivul este unul cat se poate de simplu: Samsung, principalul competitor al Apple, dispune deja de o gama larga de smarpthone-uri de marimi diferite, in timp ce iPhone-ul a ramas la aceeasi marime de cand a fost introdus in anul 2007. Iar Apple trebuie sa se conformeze si noului trend: smartphone-urile au display-uri din ce in ce mai mari.
 
Samsung pregateste o noua versiune a smartphone-ului Galaxy S III, care va ajunge in Europa foarte curand. Iar noul model integreaza un display de 4,8 inci. Este cert faptul ca toate smartphone-urile de succes ale momentului au ecrane mai mari de 4 inci.
 
Cu toate acestea, Apple sta inca foarte bine la capitolul vanzari, in mare parte datorita notorietatii de care se bucura, fiind stiut faptul ca utilizatorii Apple sunt fani infocati si majoritatea raman loiali brandului pe viata.
 
Samsung si Apple se afla in competitie directa, insa cele doua companii sunt de asemenea dependente una de cealalta. Samsung este unul dintre cei mai importanti furnizori de componente pentru dispozitivele Apple. Apple isi asambleaza aproape toate produsele in fabrici din China si Taiwan, folosind componente furnizate de companii asiatice.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016