Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Noul website BrandFusion ofera antreprenorilor romani informatii privind brandingul si rebrandingul

Tags: brandfusion, consultanta, branding, rebranding, website nou

BrandFusion, compania de servicii integrate de design si consultanta strategica de brand, a lansat de curand un nou site - brandfusion.ro - prin intermediul caruia isi propune sa ii ajute pe antreprenori sa inteleaga procesele de branding si rebrading.
Astfel, acestia pot folosi intrebarile frecvente de pe site, dar si formularele detaliate pentru a afla direct de la consultanti cum sa isi creasca brandul. In plus, pe Blogul companiei, sunt postate periodic articole specifice brandingului, dar si despre ceea ce inseamna proiectele antreprenoriale.

Folosind culori calde, dar si simetrie grafica, noul layout este menit sa sustina personalitatea brandului BrandFusion. In plus, siteul a fost gandit astfel incat sa permita accesul rapid si usor la informatii conexe cu subiectul de interes al utilizatorilor.


 
“Putem numi noul site, www.brandfusion.ro, rebrandingul propriilor noastre realizari. Ma bucur ca intreaga echipa a inteles care sunt directiile de comunicare si, am reusit, printr-o interfata personalizata si usor de utilizat, dar si vizualuri puternice, sa comunicam cu antreprenorii romani intr-un mod direct si folosind insight-uri de business”, spune Mona Ursu (Managing Partner BrandFusion).

Noul site BrandFusion a fost implementat pe platforma Dynamicweb, platforma integrata pentru website-uri, eCommerce si online marketing.

BrandFusion a construit proiecte de rebranding pentru Austral, Briaris, Kiwi Finance, Novensys, Roddia, Somaco, a realizat design de ambalaj pentru Raureni, Senator Wine, Friz Briz si a dezvoltat prezente online pentru brandurile Austral, Novensys, Carturesti, Allevo, Bilete.ro, Raureni, Star Storage, Promoterm, Matricia. 
 
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016