Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O cafea si un app, va rog!

Tags: starbucks, apple, iphone, app, itunes music store

Cam asa suna cererile clientilor Starbucks, cel putin a celor cu iPhone. Asta de cand cele doua branduri uriase au decis sa formeze un cuplu de marketing.

Relatia dintre Starbucks si Apple dateaza inca din 2007, atunci cand fanii celei mai renumite cafele din lume au primit odata cu aceasta dreptul de a accesa magazinul de muzica virtual al Apple, iTunes Music Store, utilizand reteua Wi-Fi din localurile Starbucks. A fost dragoste la prima vedere, de ambele parti: clienti si companii.

Si cum dragostea a prins cheag intre timp, Apple si Starbucks s-au gandit sa extinda parteneriatul, asa incat cele doua companii intentioneaza acum sa ofere clientilor posibilitatea de a beneficia gratuit de unele aplicatii create pentru iPhone. Totul pe sistemul "Pick of the Week", utilizat si pana acum. Astfel, utilizatorii vor primi la casele de marcat ale Starbucks un cod ce poate fi folosit atat pentru a accesa iTunes Music Store, cat si iPhone Apps.

Prima aplicatie oferita gratuit este Shazam Encore, un programel ce permite identificarea melodiei pe care utilizatorul o asculta si care altfel ar costa 5.99 dolari (in App Store). 

Asadar, urmatoarea data cand treceti pragul unui local Starbucks pentru o cafea sau un snack, nu va mirati daca veti iesi de acolo si cu o aplicatie gratuita pentru propriul dumneavoastra iPhone.

Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016