Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O lume fara publicitate. Exista asa ceva?

Tags: marketing, publicitate, coreea de nord, propaganda comunista

Noua expunere publica a Coreei de Nord atrage atentia si prin faptul ca orasul Phenian, capitala sa, este unul extrem de neobisnuit, caci nu este deloc plin de culoare, de culoarea afiselor publicitare cu acre noi suntem atat de obisnuiti, relateaza Business Insider.
Pozele de mai jos, via Business Insider, sunt cel putin spus ciudate, in toate predominand nuantele de cenusiu. Majoritatea spatiilor urbane ar fi, oriunde altundeva, acoperite de mesaje publicitare. Dar, in Phenian, statiile de autobuz, fatadele cladirilor, pietele publice si principalele strazi sunt toate goale (daca nu sunt acoperite de mesaje propagandistice, antiamericane). 

In mod evident, lipsa afiselor publicitare este rezultatul regimului comunist. Volumul spatiilor pare a creste fara culoare. 
 
1. La nivelul strazii, nu se poate vedea nimic in afara de arhitectura simpla a orasului.


 
2. Barbati in uniforma intr-o piata publica.


 
3. Posterele de pe cladirea din fundal prezinta asa-numita "Revolutie trei", o miscare ce promite sa dezvolte tara prin ideologie, cultura si tehnologie.


 
4. O scena suprarealista din viata de noapte a capitalei in care vedem potretele fondatorului Coreei de Nord, Kim Il-sung, si al fostului lider, Kim Jong-il.

 
5. Imaginea asta pare aproape normala conform standardelor occidentale, dar decoratiunile sunt doar propaganda comunista. Este o imagine surprinsa in timpul celebrarii celei de-a 99-a aniversari a fondatorului coreean Kim Il Sung, in aprilie, 2011.

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016