Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O reclama Marc Jacobs a fost interzisa in Marea Britanie din cauza sexualizarii explicite

Tags: marc jacobs, twilight, dakota fanning, marea britanie, copil

O reclama Marc Jacobs in care apare vedeta "Twilight" Dakota Fanning promovand brand-ul Oh Lola! a fost interzisa de autoritatile britanice, pentru ca poate fi interpretata ca mizand prea mult pe sexualitatea unui copil, informeaza brandrepublic.com.
Reclama care a fost comandata de compania Coty din Marea Britanie, o prezinta pe Fanning intr-o rochie roz cu buline, dezvaluindu-si o parte din pulpa, in timp ce se sprijina pe un antebrat si tine intre picioare o sticla supradimensionata de parfum.
 
Printul a aparut in mai multe reviste, remarcabil fiind faptul ca niciuna dintre acestea nu a primit vreo reclamatie. Autoritatea pentru Reglementarea Publicitatii din Marea Britanie a fost insa sesizata de patru persoane binevoitoare care au calificat campania ca iresponsabila si extrem de provocatoare. Desi Fanning are 17 ani, in poza pare mult mai frageda, de aici si conflictul.

Mark Jacobs ad featuring 'Twilight' actress Dakota Fanning showcasing the brand's Oh Lola! perfume

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016