Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O reclama scandalizeaza utilizatorii de Facebook

Tags: reclama, facebook, look good is all you do, sarah cameron

Una dintre regulile advertising-ului spune sa faci in asa fel incat sa iesi in evidenta, sa treci dincolo de bariere? Totusi, pana unde se poate merge cu o reclama?
Un salon de coafura din Edmonton, Canada, a creat un val de indignare dupa ce a postat pe Facebook o reclama cu o femeie avand ochiul invinetit, de-asupra careia troneaza mesajul "Look good is all you do" (Sa arati bine este tot ce te intereseaza). Mai mult, in plan secund apare un barbat tinand in mana un colier si sugerand ideea ca femeia il va primi in dar (dupa ce, probabil, fusese abuzata de catre acesta).

Fotografia face parte dintr-o serie de sase reclame, ca parte a campaniei "Look good is all you do" initiate de salonul canadian. Sarah Cameron, patroana localului, a explicat ca scopul campaniei a fost de a atrage atentia, de a soca. Si a socat. Intr-atat incat a generat controverse internationale.
Pagina de Facebook a companiei s-a umplut de mesaje prin care utilizatorii isi manifesta indignarea fata de fotografia in care apare femeia abuzata, considerata a fi o forma de incurajare a violentei domestice.
In ciuda protestelor, Fluid Salon nu si-a retras imaginile de pe platforma de socializare, in schimb si-a prezentat public scuzele.
"Daca persoanele care au suferit de pe urma violentei domestice interpreteaza aceasta reclama ca pe o modalitate de a incuraja aceasta forma de violenta, ne cerem scuze intrucat nu aceasta a fost intentia noastra, mai ales ca printre cei care au lucrat la aceasta campanie se afla si persoane care au fost victime ale abuzurilor familiale.  In ceea ce ii priveste pe ceilalti, credem ca ar trebui sa se implice in mod real si activ in diminuarea fenomenului. Ii pretuim sincer pe toti cei care iau atitudine in acest sens, insa boicotarea unui salon nu ajuta cu nimic acestui scop."
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016