Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oamenii strazii devin prezentatori in cadrul unei campanii sustinute de Prima TV

Tags: prima tv, oamenii strazii, prezentantori meteo, campanie zilele sperantei, samusocial

In ideea sensibilizarii opiniei publice cu privire la viata oamenilor strazii, Prima TV si-a dat rubrica meteo din cadrul principalului jurnal informativ pe mana celor pentru care fiecare grad in minus conteaza. Actiunea face parte din cadrul campaniei "Zilele Sperantei", realizate de organizatia neguvernamentala Samusocial.
Astfel, noii prezentatori ai rubricii meteo de la Prima TV vor fi Jeni (65 de ani), fara adapost de 17 ani, Bogdan (42 de ani), om al strazii de 11 ani si Nicusor (41 de ani), care locuieste pe strada de mai bine de 11 ani.

Timp de cinci zile, cei trei oameni ai strazii si altii ca ei le vor spune telespectatorilor cum va fi vremea si cum sa-si potriveasca tinutele, astfel incat sa se protejeze de gerul de afara. De asemenea, povestilor lor si modalitatile prin care pot fi ajutati vor fi prezentate in fiecare seara la rubrica "Tema Saptamanii".

"Pentru un om obisnuit, un grad in minus afara se traduce intr-o haina mai groasa. Pentru un adult fara adapost, un grad in minus poate insemna distanta dintre viata si moarte. Pentru multi dintre noi, aceasta granita poate parea exagerata. Ea este insa o realitate, cu care noi, cei de la Samusocial, ne confruntam in fiecare an. Doar impreuna, comunitatea poate transforma aceasta situatie dramatica in incidente izolate”, spune Sabina Nicolae (Director Executiv al organizatiei Samusocial).

Campania este promovata prin promo-uri difuzate de Prima TV, dar si pe blogul Cristinei Bazavan si al lui Alexandru Negrea, fiecare dintre acestia primind cate un mesaj personalizat de la unul din protagonistii campaniei.  


Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016