Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ochelarii Google Glass s-ar putea sa fie interzisi in America

Tags: marketing, google, google glass, dispozitivul google interzis

Gadgetul nici nu s-a lansat pe piata mare, dar este extrem de asteptat de publicul larg, insa suscita si multe reactii adverse. Pentru ca le permite utilizatorilor sa acceseze internetul, sa faca fotografii si sa filmeze, ridica probleme de moralitate, din cauza posibilei incalcari a vietii private.
De aceea, au fost deja interzisi intr-un bar din Seattle, dar si in cateva cazinouri din Las Vegas. Barul se numeste 5 Point, iar proprietarul a facut anuntul pe pagina de Facebook. Cauza: le-ar putea dauna celorlalti clienti. 
 
Autoritatile din Virginia de Vest incearca sa interzica folosirea Google Glass in timpul sofatului. Propunerea incearca sa scoata din legalitate folosirea „computerelor portabile cu ecran care se monteaza pe cap”. Garry Howell, initiatorul motiunii, spune ca folosirea dispozitivului la volan ar putea avea efecte similare vorbitului prin mesaje. 
 
Ochelarii Google Glass au atasat un mic computer care pot suprinde, in orice moment, de la intalnirea cu celebritati pana la certurile cu vanzatori tafnosi. Temerile privind confidentialitatea sunt deci valide, Google Glass functionand ca un adevarat spion la purtator.
 
Google a precizat ca ochelarii sunt un proiect in lucru, versiunile test fiind trimise catre 2.000 de dezvoltatori de aplicatii. Alte 8.000 de persoane selectate de Google vor primi in curand cate o pereche.
 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016