Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ogilvy produce un nou miracol pentru festivalul de film Anim'Est

Tags: anim est, ogilvy, campanie festival de animatie, doi pastori, reclama anim est

Ogilvy Romania pare sa fie de-a dreptul indragostita de Anim'Est, festivalul de film bucurestean, aflat deja la ce-a de saptea editie. De cativa ani buni agentia se straduie sa creeze un miracol pentru acest festival cu ajutorul publicitatii. Si pana acum i-a reusit.
Ba mai mult, implicarea si creativitatea dedicate proiectului Anim’Est s-a lasat cu mai multe premii internationale. A se vedea cazul campaniei de anul trecut, in care vedeta a fost „Creepy Bunny”.
 
Pornind de la ideea ca existenta in Romania a unui festival de film precum Anim’Est este un miracol, la fel ca si animatia in sine, Ogilvy a nascocit anul acesta o campanie cu adevarat „miraculoasa” pentru a-l promova.

Perla campaniei ”Join the Miracle of Animation” este indiscutabil spotul „Doi pastori”, o minune de reclama in care culoarea locala se imbina perfect cu elemente ale fenomenului religios de peste ocean, se arata in comunicatul de presa al agentiei. Spotul vorbese despre animatie ca despre o revelatie pe care fiecare dintre o poate trai pe cont propriu si care va face din fiecare un om mai bun.

„In fiecare vara, in departamentul nostru de creatie se petrece un miracol. Poate parea un enunt exaltat si chiar este, dar eu asta simt cand vine brieful Anim’Est. Minunea asta dureaza de patru ani in contradictie cu termenul clasic de trei zile si sper sa se prelungeasca la nesfarsit. Si pentru noi si pentru prietenii nostri de la Anim’Est.”, spune Dani Macarie (Creative Director Ogilvy&Mather).

"Acum ceva mai bine de 4 ani, Anim'Est incepea colaborarea cu Ogilvy. O data cu editia din anul respectiv, Anim'Est a devenit un festival mare. Si a tot crescut.  Fara Ogilvy, aceasta crestere ar fi fost imposibila” a adaugat Vlad Ilicevici, directorul festivalului.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016