Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

P&G a implinit 175 de ani

Tags: procter and gamble, 175 ani, tide, branduri p&g

Pe 31 octombrie 1837, doi imigranti britanici, un fabricant de lumanari - William Procter si un fabricant de sapun - James Gamble, care nu se bucurau de prea mare succes in propria lor tara, au pus bazele unei companii in Cincinnati, SUA. I-au pus numele Procter and Gamble.
Iar restul e istorie, o istorie de 175 de ani de-a lungul careia s-au nascut zeci de branduri, dintre care 25 au in prezent vanzari de peste 1 miliard de dolari anual. Printre ele se afla Pampers, Tide, Head&Shoulders, Bounty sau Gillette.


In plus, 50 dintre brandurile de top aflate sub cupola P&G realizeaza 90% din vanzarile anuale (care anul trecut s-au ridicat la suma de 87 miliarde dolari) si peste 90% din profitul sau, asta in conditiile in care cheltuielile cu publicitatea se ridica la 9 miliarde de dolari. Compania estimeaza ca in 98% din casele americane exista cel putin un produs P&G.

Cu ocazia aniversarii a 175 de ani de la infiintare, compania a lansat un filmulet retrospectiv despre nasterea si evolutia unuia dintre cele mai celebre branduri ale sale: Tide.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016