Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pantene alearga la Olimpiada. Dupa fane

Tags: pantene, jocuri olimpice, londra, 2012, sponsorizare, ambasadoare pantene

Brandurile care n-au incaput sau n-au vrut sa se arate lumii in cadrul Super Bowl, au anul acesta si o alta varianta, una la fel de sportiva: Jocurile Olimpice. Printre ele se afla si Pantene care si-a tocmit deja cateva ambasadoare menite sa-i poarte cu mandrie numele.
Brandul de ingrijire a parului a decis sa sponsorizeze Jocurile Olimpice desfasurate la Londra in vara acestui an. Si cum sponsorizare fara publicitate nu se face, Pantene pregateste o campanie ce tinteste tocmai catre publicul feminin iubitor de Olimpiade.
Ca parte a acestei campanii, brandul va sustine financiar 11 atlete devenite ambasadoare ale Pantene si care vor afisa si vorbi despre produsele sale. Printre cele alese se numara inotatoarea americana Natalie Coughlin si ciclista de origine britanica Victoria Pendleton.
De asemenea, Pantene intentioneaza sa faca o achizitie substantiala de spatiu publicitar TV, ceea ce inseamna ca va veni si cu un spot sau doua dedicat Olimpiadei de anul acesta.
La Jocurile Olimpice din 2008, compania Procter & Gable a investit 22,6 milioane dolari in publicitatea pentru brandul sau Pantene.
Iata, pana una-alta, cateva dintre printurile campaniei dedicate Jocurilor din 2012.   







Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016