Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Petrom a lansat Fabricat in Tara lui Andrei

Tags: petrom, campanie, tara lui andrei, csr, fabricat in tara lui andrei

O frumoasa si deja celebra campanie a Petrom se devolta frumos sub propriul brand, brandul "Tara lui Andrei". De aici s-a nascut mai nou si eticheta "Fabricat in Tara lui Andrei", grozava de pus pe lucrurile bune realizate de comunitatile locale din Romania.
Exact sub aceasta eticheta, Petrom a lansat o competitie care urmareste sa dezvolte afaceri sociale la nivelul comunitatilor locale din Romania, cu finantari in valoare totala de pana la 350.000 euro.

Competitia „Fabricat in tara lui Andrei” este deschisa deopotriva antreprenorilor, ONG-urilor, PFA-urilor, SRL-urilor si intreprinderilor individuale.



Participantii trebuie sa propuna o idee care sa tranfosrme o problema sociala intr-o afacere perfect functionala. Un juriu va selecta 20 dintre cele mai bune idei, urmand ca initiatorii lor sa fie sustinuti pentru a-si transforma ideea in plan de afaceri.

Dintre cei 20 de finalisti, 10 vor primi finantari nerambursabile pentru demararea afacerilor sociale. La aceasta se adauga consultanta gratuita din partea expertilor Fabricat in Tara lui Andrei, timp de aproximativ un an, in domenii precum: management financiar, legislativ, marketing si distributie. 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016