Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Premiera romaneasca: Altex se promoveaza 3D prin Yahoo!

Tags: altex, initiative, home page yahoo, campanie samsung, promovare yahoo

In materie de promovare, online-ul romanesc incepe sa depaseasca era banner-ului publicitar si sa devina tot mai interesant. Avem deja site-uri interactive, avem aplicatii pe Facebook si avem virale. Iar la toate acestea adaugam acum si reclama pe Yahoo!, pe chiar home-page-ul Yahoo!.
Agentia Initiative a dezvoltat pentru Altex un proiect online creativ ce promoveaza cea mai recenta oferta a companiei, cea pentru televizoarele Samsung. Noul format implementat in home-page-ul Yahoo! a luat forma unei brosuri 3D care permite navigarea si vizualizarea rapida a promotiei desfasurate in perioada 14-20 mai.
 
"Ne-am dorit un suport creativ si dinamic pentru aceasta campanie, care sa comunice mesajul nostru catre consumatori intr-un mod cu adevarat captivant. Proiectul pe care l-am dezvoltat in premiera in Romania impreuna cu Yahoo! se potriveste foarte bine cu strategia si ne permite sa le cream clientilor Altex o experienta interactiva", spune Andreea Dinescu (Client Service Director, Initiative).

 

Initiative este una din cele mai mari retele independente de media din lume ce asigura servicii specializate de planificare si cumparare de media, de strategie, consultanta de media si new media. In Romania, Initiative este activa de 18 ani si are in portofoliu clienti precum Altex, Bergenbier S.A, BMW, Johnson&Johnson, kika, Lidl, Millennium Bank, Orange, Provident Financial.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016