Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Prigat lanseaza Enciclopedia Chefului de Viata

Tags: prigat, chef de viata, enciclopedia chefului de viata, campanie prigat, zambet, pofta de viata

Cum arata cheful de viata? Din ce este el compuns? Dintr-o sumedenie de maruntisuri, de momente zambarete, cu stari de bine si doze consistente de energie. Si pentru ca fiecare are modalitatea sa de a alunga monotonia si a-si starni pofta de viata, Prigat s-a gandit sa le adune pe toate in „Encliclopedia Chefului de Viata”.
Acesta este de fapt numele si piesa se rezistenta a celei mai noi campanii de comunicare pe care a lansat-o brandul de bauturi racoritoare. Odata cu repozitionarea sa, Prigat si-a propus sa le vorbeasca consumatorilor despre cheful de viata si ceea ce reprezinta el. Iar pentru asta a creat Enciclopedia Chefului de Viata, o platforma online menita sa adune bucuriile zilei sa fie un izvor de chef de viata.
 
„Enciclopedia Chefului de Viata e o colectie de momente care lumineaza zilele si starnesc zambetele. De multe ori, ele apar chiar daca e luni, canicula sau ploua incontinuu si n-ai mai vazut soarele de-o saptamana. Carevasazica, Enciclopedia Chefului de Viata e o sursa de inspiratie pentru energie pozitiva si modalitati de descretire a fruntii. Un generator de flexiuni ale chefului de viata. Flexiuni de chef, genuflexiuni de chef, sarituri, pasul strengarului si orice altceva care da o stare de bine”, se explica pe site-ul campaniei.



Utilizatorii isi pot inscrie propunerile de momente cu chef de viata pe website-ul campaniei, in cele 10 categorii, in functie de specificul activitatii inscrise: „Arta in cheful de viata”, „Chef de viata in familie”, „Chef de miscare”, „Prieteni cu chef de viata”, „Chef de viata la birou”, „Chef de viata in fiecare luni”, „Cocktail-uri cu chef de viata”, „Chef de joc si joaca”, „Chef si dor de duca”, „Altele”.

De asemenea, dupa ce momentul cu chef de viata a fost inscris pe site, utilizatorii isi pot descarca un cover photo pentru profilul de Facebook, cu textul inscris de ei.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016