Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Primark vine in Romania

Tags: primark romania, h&m, deschidere magazine, atmosphere

Daca H&M a intrat deja in randul destinatiilor de cumparaturi ale multor consumatori romani, o noua companie se pregateste sa intre pe piata din Romania.

Asteptat sau nu, brandul este destul de cunoscut printre clientii romani si apreciat in alte tari. Urmand modelul de business care se aplica atunci cand se pregateste lansarea brandului intr-o noua tara, Primark a inceput sa recruteze personal inca din 2012.

Cu un management bine dezvoltat, compania se pregateste astfel sa deschida magazine noi in Romania, urmand ca primele dintre acestea sa fie, cel mai probabil, in Bucuresti.

Raportul calitate-pret face ca brandul sa fie unul destul de popular, chiar daca nu e clasat ca o firma atat de mare precum binecunoscutele Zara, Mango, H&M si altele din aceeasi categorie.

De asemenea, numarul magazinelor este de numai 256 pe intregul continent european, in vreme ce, prin comparatie, H&M are peste 2.800 de magazine deschise in cadrul a 48 de piete in intreaga lume.

O diferenta o poate reprezenta faptul ca, in general, magazinele Primark sunt mult mai mari, oferind astfel o gama variata de produse.  Mult mai cunoscuta poate fi marca Atmosphere dezvoltata sub umbrela Primark.


Sursa: Zf.ro
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.1 din 5 - 165 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016