Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Primul ministru britanic ataca Coca-Cola. Vezi cum i-a raspuns brandul

Tags: coca cola, david cameron, razboi bauturi racoritoare, atac coca-cola

Primul ministru al Marii Britanii, David Cameron, a declarat razboi bauturilor racoritoare indulcite si mai ales celor cu sigla Coca-Cola. Deocamdata insa, razboiul nu este unul national, ci doar la nivel domestic.
Intr-o interventie avuta recent in Parlamentul britanic, primul ministru a afirmat ca incearca sa-si tina copiii departe de bauturile Coca-Cola si ca este decis sa puna frana consumului excesiv de bauturi racoritoare in familia sa.

Oficialul a adaugat ca sanatatea publica este una dintre cele mai mari provocari cu care se confrunta Marea Britanie si ca guvernul pe care il conduce va pune presiune pe cei din industria alimentara pentru a reduce continutul de zahar deopotriva din bauturi racoritoare si alimente.

„Ca persoana care incearca sa-si tina copiii departe de consumul excesiv de Coca-Cola, stiu cat de mare este aceasta provocare”, a spus Cameron.

Mesajul primului ministru a ajuns si la urechile Coca-Cola, oficialii companiei declarand ca bauturile sale pot fi consumate fara grija in conditiile unui stil de viata echilibrat.

„Oricine are dreptul la propria opinie si suntem siguri ca David Cameron stie la fel de bine ca oricine altcineva ca un stil de viata echilibrat inseamna un echilibru intre caloriile introduse in organism si caloriile consumate”, spun reprezentantii Coca-Cola.
 
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016